Acties

Zomerdeal met de geliefde SkinPen en Medik8 C-tetra

The summer season is almost here ☀️🌴

Werk in de maanden mei t/m september, samen met jouw huidtherapeut, aan de beste versie van jouw eigen huid.

De medische microneedling met de SkinPen is al jaren favoriet bij Huidgericht en mag 365 dagen per jaar uitgevoerd worden. Op deze behandeling zit geen zomerstop. Door middel van kleine, steriele naaldjes maakt de Skinpen 1600 microkanaaltjes in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuwe collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectief op celniveau en is hiermee een investering voor jouw huid. Wil jij met jouw huid aan de slag om het natuurlijke herstelproces te activeren en het verouderingsproces te vertragen? Dan is deze behandeling iets voor jou!

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

Wij geloven in samenwerken. De huidtherapeut gaat aan de slag met jouw huid en thuis verzorg jij jouw huid dagelijks met de juiste skincare. Hierom hebben wij voor de zomerperiode twee te gekke voordeelpakketten samengesteld. Bij pakket 1 gaan we in de praktijk 2x een medische microneedling uitvoeren en ontvang jij gratis een anti-oxidant serum, het geliefde C-Tetra serum van Medik8. Dit serum bevat vitamine C wat jouw huid beschermd tegen vrije radicalen maar daarnaast heeft vitamine C een positieve werking op de aanmaak van collegeen. Bij pakket 2 ontvang je naast het vitamine C serum ook nog een dagcrème van Medik8 met SPF, waarbij je kan kiezen uit 3 varianten. 

Pakket 1
2x Medische microneedling met Skinpen 
Ontvang gratis
– Skinpen verkoelend biocellulose masker EN
– Medik8 C-tetra serum
Prijs: €366
Jouw korting is €66,10

Pakket 2 
3x Medische microneedling met Skinpen 
Ontvang gratis
– Skinpen verkoelend biocellulose masker EN
– Medik8 C-Tetra serum EN
– Medik8 Daily Radiance Vitamin C / Medik8 Total Protect SPF 30 / Medik8 Ultimate Protect SPF 50
Prijs: €549
Jouw korting is tussen €136,05 – €143,05

Alternatieven:
– Heb jij melasma of werk je liever preventief tegen zonschade gedurende deze actieperiode? Dan is een alternatieve microneedling met tranexamine (bij melasma) of vitamine c (tegen zonschade) ook mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Huidgericht: info@huidgericht.nl / 073-7113193.
– Gebruik je al skincare van Medik8 en wil je liever een ander vitamine C serum zoals de C-tetra luxe of Pure C15 van Medik8 mag dat ook. In dat geval betaal je het verschil bij. 

Voorwaarden:
– Behandelingen dienen te worden gepland in de maanden mei t/m augustus.
– Interval 4 weken.
– Pakketprijzen dienen in 1 betaling te worden voldaan bij behandeling 1.

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share