Acties

Voordeel pakketten huidtherapie

Wil je jouw huid verbeteren, dan adviseren wij dit altijd in kuurverband aan te pakken. Daarnaast is het van essentieel belang om ook thuis de juiste skincare toe te passen. Alleen dan bereiken we namelijk het meeste maximale voor jouw huid.

Het pakket

Bij aanschaf van 3 huidverbeterende behandelingen ontvang jij een gratis Dermaceutic Foamer 15 t.w.v. €50. De volgende behandelingen doen mee met deze actie:

– Jessner peeling
– Pumpkin peeling
– Salpulp peeling
– Medische microneedling
– Hydrafacial

Foamer 15

Dit product geeft een milde peeling wat het effect van jouw huidverbeterende behandeling versterkt doordat het de dode huidcellen en onzuiverheden weghaalt. 

Foamer 15 bevat 15% glycolzuur dat celvernieuwing stimuleert en de huid er jong laat uitzien. Verder bevat het enoloxone bekend om verzachtende en anti-inflammatoire eigenschappen. De glycerine en kokosolie in de foamer laten een vochtinbrengend laagje achter op het huidoppervlak en zorgen dat de huid niet uitdroogt.

Wanneer je een gevoelige huid hebt, is de foamer 15 niet geschikt. In dat geval krijg je bij aanschaf van een pakket de Foamer 5 van Dermaceutic. De foamer 5 bevat 5% glycolzuur.

Vragen aan de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share