Venzending en retouren

Verzending en retouren

Wanneer je een bestelling plaatst wordt deze binnen twee werkdagen verzonden. De verzending gaat via PostNL. Ook is er de mogelijkheid om je bestelling op te halen bij Huidgericht locatie Den Bosch.


Bezorgkosten

Bij een besteding boven de 75 euro zijn de verzendkosten gratis. Onder de 75 euro bedragen de verzendkosten binnen Nederland 8 euro.


Retourneren

Ben je toch niet tevreden met één van je producten of heb je het verkeerde product besteld? Dan kun je de ongeopende producten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wanneer het product bij ons retour is gekomen zullen wij het geld terugstorten op je rekening. Een product kan alleen geretourneerd worden in de originele staat en ongeopende verpakking. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van de optie gratis verzending vanaf 75,- en je retourneert een deel van de order waardoor het gehouden orderbedrag onder de 75,- komt, dan brengen wij alsnog de verzendkosten van 8 euro in rekening. Wij houden dit bedrag dan in op het terug te betalen bedrag.

Wil je een product retourneren? Stuur ons dan de volgende gegevens naar webshop@huidgericht.nl:

Voor- en achternaam
Naam van het product
Het ordernummer
Rekeningnummer
Retourreden

Retouradres
Huidgericht Webshop
Graafseweg 60
5213 AL Den Bosch