Reset & Glow

  • Wat is het?
  • De behandeling
  • Indicaties

Is jouw huid een beetje dof en kan het wel weer wat aandacht gebruiken? Reset & glow is dan de behandeling voor jou. Aan de hand van een milde peeling verwijderen we die doffe huidcellen en brengen we de glow weer terug op jouw huid; Time to shine!

Deze behandeling bestaat uit: 

   - Reiniging
   - Onzuiverheden verwijderen
   - Superfacial peel intens
   - Epileren wenkbrauwen
   - Massage
   - Masker
   - Serum
   - Afsluitende crème

Deze behandeling is vooral geschikt wanneer je je huid een frisse glow wilt geven.

Niet geschikt voor extreem gevoelige huiden. 

Huidproblemen

Team Member
Lentigo (zonschade)

Een kleurafwijking kan veroorzaakt worden door pigment. Een toename van pigment (melanine) leidt tot een donkere plek ten opzichte van de overige huid (hyperpigmentatie). De nummer één oorzaak is blootstelling aan UV-straling. 

Meer informatie over lentigo lees je hier.

Team Member
Rosacea

Rosacea is een andere veelvoorkomende huidaandoening wat vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Hierbij gaat het om een chronische ontsteking dat zich uit in rode verkleuringen van met name de wangen en de neus. Er kunnen ook puistjes bij de gesprongen bloedvaatjes (couperose) voorkomen. Vaak is de huid erg gevoelig, branderig en snel last van rood worden (flushing).

Meer informatie over rosacea lees je hier.

Team Member
Acne

Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen. Tussen de twaalf en vierentwintig jaar heeft 85% van de jeugd last van (jeugd)puistjes. Het komt het meeste voor op het gezicht maar ook kan het zich laten zien op schouders, rug en borst. Acne is niet alleen een cosmetisch probleem maar kan ook erg pijnlijk zijn. 

Meer informatie over acne lees je hier.

Team Member
Huidveroudering

Tijdens het ouder worden verandert de structuur van de huid. Hierdoor ontstaat huidverslapping en wordt de huid dunner en kwetsbaarder. Dit verouderingsproces start rond het twintigste levensjaar en wordt zichtbaar tussen de dertig en veertigste jaar. De mate waarin de huidveroudering toetreedt is afhankelijk van erfelijke en externe factoren.

Meer informatie over huidveroudering lees je hier.

Boek jouw afspraak online

Vragen voor Huidgericht?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.