Reset & Glow

 • Wat is het?
 • De behandeling
 • Indicaties

Is jouw huid een beetje dof en kan het wel weer wat aandacht gebruiken? Reset & glow is dan de behandeling voor jou. Aan de hand van een milde peeling verwijderen we die doffe huidcellen en brengen we de glow weer terug op jouw huid; Time to shine!

Deze behandeling bestaat uit: 

   - Reiniging
   - Onzuiverheden verwijderen
   - Superfacial peel intens
   - Epileren wenkbrauwen
   - Massage
   - Masker
   - Serum
   - Afsluitende crème

Deze behandeling is vooral geschikt wanneer je je huid een frisse glow wilt geven.

Niet geschikt voor extreem gevoelige huiden. 

Boek jouw afspraak online

Huidproblemen

Team Member
Lentigo (zonschade)

Een kleurafwijking kan veroorzaakt worden door pigment. Een toename van pigment (melanine) leidt tot een donkere plek ten opzichte van de overige huid (hyperpigmentatie). De nummer één oorzaak is blootstelling aan UV-straling. 

Meer informatie over lentigo lees je hier.

Team Member
Rosacea

Rosacea is een andere veelvoorkomende huidaandoening wat vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Hierbij gaat het om een chronische ontsteking dat zich uit in rode verkleuringen van met name de wangen en de neus. Er kunnen ook puistjes bij de gesprongen bloedvaatjes (couperose) voorkomen. Vaak is de huid erg gevoelig, branderig en snel last van rood worden (flushing).

Meer informatie over rosacea lees je hier.

Team Member
Acne

Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen. Tussen de twaalf en vierentwintig jaar heeft 85% van de jeugd last van (jeugd)puistjes. Het komt het meeste voor op het gezicht maar ook kan het zich laten zien op schouders, rug en borst. Acne is niet alleen een cosmetisch probleem maar kan ook erg pijnlijk zijn. 

Meer informatie over acne lees je hier.

Team Member
Huidveroudering

Tijdens het ouder worden verandert de structuur van de huid. Hierdoor ontstaat huidverslapping en wordt de huid dunner en kwetsbaarder. Dit verouderingsproces start rond het twintigste levensjaar en wordt zichtbaar tussen de dertig en veertigste jaar. De mate waarin de huidveroudering toetreedt is afhankelijk van erfelijke en externe factoren.

Meer informatie over huidveroudering lees je hier.

Vragen voor Huidgericht?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.  

  • Werkwijze

  Het maken van een afspraak kan makkelijk online via ons online boekingssysteem

  Het is ook mogelijk telefonisch een afspraak te maken door te bellen met telefoonnummer: 073-7113193. Dit nummer is voor beide locaties hetzelfde. Indien wij de telefoon niet aannemen willen wij vragen onze voicemail in te spreken. Wij zullen jou dan terugbellen. 
  Je kan ook een mail sturen naar: info@huidgericht.nl.

  Voordat we gaan starten met behandelen plannen we bijna altijd een intake. Dit is belangrijk omdat hierin al jouw vragen worden beantwoord en alle behandelopties worden besproken. Wat kan wel en wat kan niet. Wat is er al gebeurd, waar sta je voor open ect. Op deze manier bepalen we samen het meest ideale behandelplan en welke verwachtingen daarbij horen. Kom je voor acne? Dan werken we anders. Meer informatie hierover lees je hier.

  Een huidanalyse is onmisbaar en dus belangrijk bij professionele huidverbetering. Het is dan vaak ook de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook de diepere huidlagen en brengt huidkenmerken haarscherp beeld. Met behulp van deze observatie kunnen we verder kijken dan enkel met onze ogen waardoor de huidtherapeut van Huidgericht een beter advies kan geven. Tevens kan in een later stadium de voortgang perfect in beeld gebracht worden. 

  De Observ 520X geeft geen inzicht om behandelplannen bij oedeem of ontharen te optimaliseren. 

  Een consult kan contant of met de pin betaald worden. 

  Klik hier voor de volledige prijslijst voor de intake opties bij Huidgericht.

  Je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak per e-mail of ingesproken voicemail bij geen gehoor. Daarna brengen wij €25,00 'no-show' kosten in rekening.