Clean it

" Onzuiverheden "

  • Wat is het?
  • De behandeling
  • Indicaties

Heb je last van verstopte poriën of acne, maar vind je ook het stukje ontspanning belangrijk? Kies dan voor deze behandeling! In deze behandeling ligt de focus op de diepte reiniging van jouw huid en sluiten we af met een heerlijke massage. Een effectief moment waarin ook je wenkbrauwen worden verzorgd.

Deze behandeling bestaat uit: 

   - Scrub reiniging
   - Intensief onzuiverheden verwijderen
   - Epileren wenkbrauwen
   - Massage
   - Zuiverend masker
   - Serum
   - Afsluitende crème

Deze behandeling is bedoeld wanneer je een aantal onzuiverheden wilt laten verwijderen gevolgd door een stukje ontspanning. Is het meer dan enkel onzuiverheden en is er sprake van acne? Kies dan voor een dieptereiniging bij de huidtherapeut.

Boek jouw afspraak online

Huidproblemen

Team Member
Acne

Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen. Tussen de twaalf en vierentwintig jaar heeft 85% van de jeugd last van (jeugd)puistjes. Het komt het meeste voor op het gezicht maar ook kan het zich laten zien op schouders, rug en borst. Acne is niet alleen een cosmetisch probleem maar kan ook erg pijnlijk zijn. 

Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit doordat de huid onder invloed van hormonen verandert. Talgklieren worden groter en gaan meer en dikker talg produceren waardoor poriën (de uitgang van een talgklier) verstopt raken. De bacteriën die zich bevinden in een talgklier kunnen vervolgens een ontsteking veroorzaken; een puist (pustel).
Meer informatie over acne vind je hier.

Team Member
Acne littekens

Acne-littekens zijn restverschijnselen van acne. Het ontstaat na een beschadiging van de huid. Alle vormen van acne kunnen aanleiding geven tot acne-littekens maar met name zien we dit na diepere ontstekingen. Ook onbehandelde acne of niet goed behandelde acne, zoals het zelf uitknijpen van mee-eters, kunnen blijvende littekens geven. Doordat de talgklieren ontstoken raken, kunnen deze schade aanbrengen en kan het reliëf van de huid veranderen met putjes of kleurverschil in de huid ontstaan.

Meer informatie over acne littekens lees je hier.

Team Member
Couperose

Couperose bestaat uit rode gesprongen bloedvaatjes die vaak op de wangen en neus te zien zijn. Het kan een enkel vaatje zijn, maar ook een samenvloeiend netwerk van verschillende vaatjes bij elkaar. Het is een onschuldig verschijnsel maar kan vaak als cosmetisch storend ervaren worden. Mensen met een licht huidtype hebben meer kans op het krijgen van deze vaatjes (teleangiëctastieën). Vaak ben je niet de enige in je familie want het is erfelijk belast.

Meer informatie over copuerose lees je hier.

Team Member
Fibromen

Fibromen, ook wel bekend als steelwratjes, zijn goedaardige onschuldige, huidkleurige huidflapjes. Ze komen het meest voor in de hals of in plooien zoals onder de borsten, oksels of in de liezen. Het is niet helemaal duidelijk hoe deze wratjes ontstaan. Er is wel bewezen dat er een relatie is met wrijving. Je kunt hierbij denken aan wrijving door een ketting, kraag, of bh-rand.

Meer informatie over fibromen lees je hier.

Vragen voor Huidgericht?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.