Take your time

" Ontspannen "

  • Wat is het?
  • De behandeling
  • Indicaties

Even lekker ontspannen en ontstressen? Kies dan voor de ontspannende behandeling bij de schoonheidsspecialist. In deze behandeling nemen we echt even de tijd om te kijken naar wat jouw huid nodig heeft en kun je heerlijk genieten. Puur een moment van relaxen en je wenkbrauwen worden ook meteen netjes verzorgd.

Deze behandeling bestaat uit: 

   - Reiniging
   - Superfacial peel met vliesmasker
   - Onzuiverheden verwijderen
   - Epileren wenkbrauwen
   - Massage
   - Masker
   - Serum
   - Afsluitende crème

Deze behandeling kan bij alle huiden.

Boek jouw afspraak online

Huidproblemen

Team Member
Lentigo (zonschade)

Een kleurafwijking kan veroorzaakt worden door pigment. Een toename van pigment (melanine) leidt tot een donkere plek ten opzichte van de overige huid (hyperpigmentatie). De nummer één oorzaak is blootstelling aan UV-straling.
Meer informatie over lentigo lees je hier.

Team Member
Couperose

Couperose bestaat uit rode gesprongen bloedvaatjes die vaak op de wangen en neus te zien zijn. Het kan een enkel vaatje zijn, maar ook een samenvloeiend netwerk van verschillende vaatjes bij elkaar. Het is een onschuldig verschijnsel maar kan vaak als cosmetisch storend ervaren worden. Mensen met een licht huidtype hebben meer kans op het krijgen van deze vaatjes (teleangiëctastieën). Vaak ben je niet de enige in je familie want het is erfelijk belast.
Meer informatie over couperose lees je hier.

Team Member
Acne

Acne is een van de meest voorkomende aandoeningen. Tussen de twaalf en vierentwintig jaar heeft 85% van de jeugd last van (jeugd)puistjes. Het komt het meeste voor op het gezicht maar ook kan het zich laten zien op schouders, rug en borst. Acne is niet alleen een cosmetisch probleem maar kan ook erg pijnlijk zijn. 

Meer informatie over acne lees je hier.

Team Member
Rosacea

Rosacea is een andere veelvoorkomende huidaandoening wat vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Hierbij gaat het om een chronische ontsteking dat zich uit in rode verkleuringen van met name de wangen en de neus. Er kunnen ook puistjes bij de gesprongen bloedvaatjes (couperose) voorkomen. Vaak is de huid erg gevoelig, branderig en snel last van rood worden (flushing).
Meer informatie over rosacea vind je hier.

Vragen voor Huidgericht?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.