Hydrating Boost

'Hydratatie'

  • Wat is het?
  • De behandeling
  • Indicaties

Heb jij ook zo’n last van een trekkerige huid? Dan is de hydratatie behandeling bij de schoonheidsspecialist iets voor jou. We brengen het vochtgehalte weer op peil en zorgen ervoor dat jouw huid weer meer weerstand kan bieden. Geef je huid met deze behandeling wat extra aandacht. Wil je echt voor het maximale gaan? Kies dan een hydrafacial.

Deze behandeling bestaat uit: 

- Reiniging
   - Superfacial peel
   - Onzuiverheden verwijderen
   - Epileren wenkbrauwen
   - Massage
   - Intensief hydraterend masker
   - Serum
   - Afsluitende crème

Deze behandeling kan bij alle huiden, maar is vooral geschikt bij droge huiden.

Boek jouw afspraak online

Huidproblemen

Team Member
Couperose

Couperose bestaat uit rode gesprongen bloedvaatjes die vaak op de wangen en neus te zien zijn. Het kan een enkel vaatje zijn, maar ook een samenvloeiend netwerk van verschillende vaatjes bij elkaar. Het is een onschuldig verschijnsel maar kan vaak als cosmetisch storend ervaren worden. Mensen met een licht huidtype hebben meer kans op het krijgen van deze vaatjes (teleangiëctastieën). Vaak ben je niet de enige in je familie want het is erfelijk belast.
Meer informatie over couperose lees je hier.

Team Member
Kersenangioom

Kersenangiomen (cherry angioma’s), ook wel bekend als kersenwratjes, zijn goedaardige onschuldige huidwratjes. Het is een plaatselijke toename van hele kleine maar sterk verwijde vaatjes in de huid en een gevolg van huidveroudering wegens de kwaliteitsvermindering van onze vaten.
Meer informatie over kersenangiomen lees je hier.

Team Member
Rosacea

Rosacea is een andere veelvoorkomende huidaandoening wat vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Hierbij gaat het om een chronische ontsteking dat zich uit in rode verkleuringen van met name de wangen en de neus. Er kunnen ook puistjes bij de gesprongen bloedvaatjes (couperose) voorkomen. Vaak is de huid erg gevoelig, branderig en snel last van rood worden (flushing).

Meer informatie over rosacea lees je hier.

Team Member
Lentigo (zonschade)

Een kleurafwijking kan veroorzaakt worden door pigment. Een toename van pigment (melanine) leidt tot een donkere plek ten opzichte van de overige huid (hyperpigmentatie). De nummer één oorzaak is blootstelling aan UV-straling.

Meer informatie over lentigo lees je hier.

Vragen voor Huidgericht?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.