Behandelingen

Ben jij klaar voor de nieuwste behandel trend?

De PRX-T33 stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en herstelt jouw uitstraling, teint en elasticiteit. Deze behandeling gaat jouw huid verbeteren zonder naalden en zonder pijn. Hoe dan? Je leest er alles over in deze blog. 
 

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA (trichloorazijnzuur) te combineren met H2O2 (waterstofperoxide) op een zeer nauwkeurig pH-niveau en bevat kojinezuur. TCA en H2O2 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken de diepere huidlagen. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Kojinezuur zorgt voor een verhelderend effect. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien. TCA maar ook Jessner peelings staan bekend om zijn hevige hersteltijd. Door het toevoegen van H2O2 aan deze TCA wordt de TCA als het ware pas later losgelaten in de huid waardoor de oppervlakte van de huid intact blijft. Yes! Dat betekent dat deze behandeling het hele jaar door uitgevoerd mag worden. 

Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Deze biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid. Hier houden wij van, op eigen kracht. Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden. Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow. Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 3-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté. Dit is mogelijk voor een meerpijs.

Tarieven
Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van tenminste 3 behandelingen. 
3x PRX-T33 behandeling inclusief homecare kit: €415

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share