Acties

Peel away the old, reveal a bright new skin.

Start 2024 fris met een volledig nieuw behandelplan bij Huidgericht. In samenwerking met onze nieuwe leverancier Intramedics hebben wij een fantastische kuur samengesteld om jouw huid goed aan te pakken. Met deze behandelingen ruim je oude cellen op, verbeter je de nieuwe cellen en bereid je ze voor op het voorjaar. Let’s Go!

Wat krijg je? 
De kuur bestaat uit 3 behandelingen. De eerste behandeling t.w.v. €89,00 krijg je van ons. De totaalprijs voor dit toffe pakket van 3 behandelingen bedraagt €341,00*. 


Behandeling 1: Milkpeel 
De Milkpeel is een voorbereidende peeling die bestaat uit 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur. De peeling bereidt de huid voor en maakt de huid vrij van alle dode huidcellen. Deze behandeling kan bij iedere huid toegepast worden en geeft als resultaat dat de huid minder dof oogt, straalt en egaler qua structuur is. Dit komt doordat het de huid stimuleert en de celvernieuwing sneller op gang wordt gebracht.
Prijs: €89,00. Gratis bij aanschaf van pakket 

Behandeling 2: TCA peeling 12%
De Cosmo Peel 12% wordt ingezet bij een huid met fijne en diepe lijntjes, acne littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. Een echte allrounder. Deze peeling werkt tot diep in de tweede huidlaag. Hij stimuleert celvernieuwing en laat het oppervlakkige pigment afschilferen. Houd met deze peeling rekening met een hersteltijd. 
Prijs: €158,00

Behandeling 3: Vitamine C Peeling i.c.m. microneedling 
Deze vitamine C peeling is perfect geschikt voor elk huidtype en geeft de huid een enorme weerstand-boost! Hierdoor straalt de huid en krijgt het een intense glow. Deze vitamine C peeling wordt gecombineerd met microneedling. Dit zorgt ervoor dat de vitamine C nog dieper in de huid kan doordringen, wat een optimaal resultaat geeft. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en de huid zal hoogstens wat rood zijn.
Prijs: €183,00

* Dit pakket dient in 1 betaling te worden voldaan en de behandelingen dienen gepland te worden in een periode van 12 weken. Dit omdat we een kuur aanbevelen voor het beste resultaat.  

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share