Privacy (AVG)

Persoonsgegevens die worden verwerkt:
Huidgericht, praktijk voor huid- oedeem- en lasertherapie (hierna te noemen Huidgericht) kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidgericht, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidgericht verstrekt.

Huidgericht kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Voor- en achternaam                          
– Adresgegevens; adres, huisnummer, postcode en woonplaats
– Telefoonnummer en e-mailadres
– Geboortedatum
– BSN
– Nummer zorgverzekering
– Huisarts
– IP-adres
– Document nr./type van paspoort, identiteitskaart of rijbewijs
– Uw medische gegevens
– Foto’s van huidprobleem of lichaamsdeel
– Documenten zoals verwijzingen, hulpmiddelaanvraag of machtiging

Waarom Huidgericht gegevens nodig heeft:
Huidgericht verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te k:nen benaderen.
Daarnaast kan Huidgericht uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.
Voor het leveren van verzekerde zorg is het afstaan van uw persoonlijke- en medische gegevens en verwijzing of machtiging  verplicht. In sommige gevallen kan de huidtherapeute (in samenspraak met u) uw huisarts of behandelend arts benaderen ter rapportage (terugkoppeling van behandeling) intercollegiaal overleg en/of casusbespreking.

Bewaren van gegevens:
Huidgericht bewaart uw persoons- en medische gegevens. Het is wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

Delen van gegevens met anderen:
Huidgericht verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden (zorgverzekering, huisarts, (para)medische zorgverleners) indien u hiervoor toestemming geeft. Er moet een aanleiding zijn voor verstrekking van gegevens, uitvoering van huidtherapeutische zorg of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Websitebezoek:
Op de website van Huidgericht (www.huidgericht.nl) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Huidgericht gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics:
Huidgericht maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Huidgericht bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huidgericht te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidgericht heeft hier geen invloed op.
Huidgericht heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidgericht verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@huidgericht.nl
Huidgericht zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen:
Huidgericht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huidgericht maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huidgericht verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Huidgericht op via info@huidgericht.nl

www.huidgericht.nl is een website van www.antagonist.nl

Huidgericht is als volgt te bereiken:
Huidgericht
Postadres: Graafseweg 60
5213AL ‘s-Hertogenbosch

Inschrijvingsnummer handelsregister KVK: 62190865
E-mailadres: info@huidgericht.nl

Locaties:
Locatie ‘s-Hertogenbosch                 
Graafseweg 60     
5213AL Den Bosch     

Locatie Heesch
Gildestraat 1f
5384JC Heesch 

KP registratie nummers:
HTM Kling; 39912152388
IFJ Kusters; 39912987788

Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) registratie nummers:
HTM Kling; 500904
IFJ Kusters; 505249

 

 

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.