Acties

Medik8 Festive Kits

Vier de feestdagen met Medik8

Dit seizoen heeft Medik8 jouw feestelijke inkopen een stuk makkelijker gemaakt. Medik8’s limited edition feestelijke kits bevatten hun meest geliefde en beproefde formules, naast handige herbruikbare huidverzorgingsaccessoires om uw huidverzorgingsregime te versterken.

Verwen jezelf of jouw dierbaren met het geschenk van Beautiful Skin For Life.

All day Glow Collection

ALL DAY GLOW €99,95
Winkelwaarde: €169,05

Ervaar de kracht van een exfoliërend polyhydroxyzuur (PHA) met Press & Glow. Deze hydraterende, zure toner exfolieert het huidoppervlak zachtjes en het is klinisch bewezen dat het de natuurlijke glans van de huid verbetert.

Geef jouw ochtendroutine een boost met dit dagelijkse vitamine C-serum voor een allround, gezond uitziende huid. Het bevat een gestabiliseerde vorm van vitamine C en levert krachtige maar zachte kracht om de huid er zichtbaar helderder, jeugdiger en diep gevoed uit te laten zien.

Bescherm jouw huid tegen de uitdrogende, doffe en verouderende effecten van UV-stralen met de ultieme dagcrème van Medik8. Met hoogwaardige zonbescherming en een uitgebreid milieuschild houdt Advanced Day Ultimate Protect zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering op afstand terwijl het de natuurlijke herstelmechanismen van de huid ondersteunt – het hele jaar door.

Self-Care Sunday Collection

SELF-CARE SUNDAY €94,50
Winkelwaarde: €140,55

Word wakker met een diep gehydrateerde huid met dit tweestaps nachtmasker, geformuleerd met een geoptimaliseerde verhouding van alle drie essentiële elementen voor langdurige hydratatie van de huid. De afkorting H.E.O. staat voor Humectants (ingrediënten oplosbaar in water), Emollients (ingrediënten op basis van oliën/lipiden) en Occlusives (ingrediënten die water afstoten).

Een snel absorberend vochtinbrengend serum dat de huid met intens vocht overspoelt. Met zijn drievoudig werkende hydratatiecomplex werkt Hydr8 B5 Intense om de interne vochtbron van de huid aan te vullen en te behouden. 

Een herbruikbare, zachte hoofdband die de perfecte praktische partner is voor elke huidverzorgingsroutine.

Overnight Restore Duo

OVERNIGHT RESTORE DUO €38,95
Winkelwaarde: €52,50

Deze lippenbalsem gaat verder dan het kortetermijneffect van op vaseline gebaseerde formules en voorziet de lippen van essentiële voeding voor een diepere, langdurigere hydratatie en comfort. De formule werkt om verloren vocht aan te vullen en tegelijkertijd de huidbarrière te herstellen voor blijvende resultaten.

Deze diep voedende formule is vakkundig ontworpen om te worden gebruikt na vitamine A en laat de teint comfortabel en gekalmeerd aanvoelen, terwijl de zichtbare tekenen van veroudering worden verzacht.

Exclusieve Festive Kit

Reflection

REFLECTION: €78,00
Winkelwaarde: €128,00

Een krachtige reinigingsgel ontworpen voor mensen met huidverouderingsproblemen. Exfoliërende zuren (AHA/BHA) werken samen met verkwikkende citrusextracten om de teint zichtbaar op te frissen en te verfrissen. Het huidoppervlak krijgt een zacht, glad en stralend uiterlijk.

Een heldere oplossing voor de gestreste huid. Dit verzachtende, melkachtige serum bevat een hooggeconcentreerde 10% niacinamide, zink-PCA en geavanceerde peptidetechnologie om een ​​zichtbaar heldere, stralende teint te helpen onthullen.

Transformeer het uiterlijk van de textuur en toon van je huid met deze geavanceerde AHA-peeling voor thuis. Ingekapseld glycolzuur wordt geleidelijk in de huid afgegeven terwijl je slaapt voor een optimale exfoliatie van het oppervlak. Sleep Glycolic werkt samen met de natuurlijke nachtelijke processen van de huid en laat de teint ‘s-ochtends zichtbaar glad en stralend achter.

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share