Huidproducten

Last van droge lippen?

De liphuid verschilt enorm van de gezichtshuid; het heeft een veel dunnere barrièrefunctie en heeft daarom moeite om de hydratatie vast te houden. Hier komt Mutiny van Medik8 te hulp.

Wat doet deze lipbalsem?

  1. Natuurlijke squalane voedt en beschermt de lippenhuid. Squalane is chemisch bijna identiek aan squaleen, een natuurlijk onderdeel van het talg van de huid en geeft de lippen daarom een huidachtig beschermingsniveau dat voorkomt dat vocht ontsnapt.
  2. Duindoornolie doordrenkt de lippen met een volledig omega-profiel, waardoor de natuurlijke lipidenbarrière van de lip wordt hersteld, waardoor de hydratatie strak wordt vastgehouden. Deze ongelooflijke plantaardige olie ondersteunt de natuurlijke genezing van de huid, om pijnlijke, gesprongen lippen zichtbaar te herstellen.
  3. Multi-moleculair gewicht hyaluronzuur hydrateert iedere laag van de liphuid.

Heb je toch nog meer verzorging nodig?
Wanneer je komt voor jouw Hydrafacial behandeling kan je deze uitbreiden met Hydrafacial Perk Lip. De Hydrafacial Perk Lip behandeling revitaliseert je lippen met belangrijke ingrediënten zoals pepermunt olie, AloëVera-extract en roos-extract om de lippen te voeden, hydrateren, voller, zachter en mooi roze te maken.

Perk Lips wordt aangebracht met het Hydrafacial apparaat. Het overige product krijg je mee naar huis om 2x per dag verder op te gebruiken. Hiermee verleng en versterk je de voordelen van de behandeling.

Prijs: Medik8 Mutiny: €30,25
Uitbreiding Hydrafacial Perk: €40,00

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share