Behandelingen

JLO Hydrafacial bij Huidgericht

Straal zelfvertrouwen uit met de JLO Hydrafacial

Ga voor een adembenemende, dauwfrisse glans en een gladde, zachte, soepele huid.

Stralen begint bij de huid, maar daar eindigt het niet. Als je er op je best uitziet, voel je je op je best en straalt je innerlijke schoonheid. De nieuwe JLO BEAUTY® Booster is ontworpen om jou vertrouwen in jouw huid te geven en levert frisse, verhelderende resultaten op die je onmiddellijk kunt zien en voelen. Jennifer Lopez zegt het zelf!

Met de nieuwe JLO BEAUTY® Booster ga je jouw huid verstevigen, verhelderen en hydrateren. Het is de ideale Hydrafacial-add-on voor een oogverblindende, dauwfrisse gladde en een zijdezachte, soepele huid. Probeer het eens uit bij jouw volgende Hydrafacial behandeling.

Ingrediënten
Deze voedingsrijke booster combineert oosterse en westerse ingrediënten om de huid te verstevigen, verhelderen en hydrateren.

Niacinamide:
Biedt gladmakende, hydraterende en beschermende eigenschappen.

Olijfbladextract:
Helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.

Eigen Hydracomplex:
Voedende zuren en extracten werken samen om de hydratatie, soepelheid en molligheid te verbeteren

Gefermenteerd adaptogenmengsel:
Ondersteunt en herstelt de huid voor een dauwfrisse uitstraling.

“I’ve always loved getting Hydrafacials, and adding my new JLO BEAUTY® Booster to my Hydrafacial treatment is my new secret weapon to take my JLO Glow to the next level.”
Jennifer Lopez
Founder, JLO BEAUTY®

Hoe de JLO Hydrafacial anders is

De magie van een JLO Hydrafacial zit in de ‘toverstaf’ van de Hydrafacial. Dit ongelooflijke apparaat werkt als een vacuüm. Het opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke extractie van onzuiverheden. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten in de Hydrafacial boosters dieper doordringen voor een effectievere behandeling.

Gepersonaliseerde behandelplannen voor betere resultaten
Skin Boosters zijn krachtige formules. Ze zitten boordevol zeer actieve ingrediënten die specifieke problemen aanpakken en behandelen. Voeg er één toe aan je volgende gezichtsbehandeling!

FAQ

Jlo Hydrafacial is een verkwikkende behandeling die in slechts 45 minuten kan worden gegeven. De JLO Hydrafacial-behandeling verwijdert dode huidcellen en extraheert onzuiverheden terwijl de nieuwe huid wordt verwend met reinigende, hydraterende en vochtinbrengende serums. De behandeling is rustgevend, verkwikkend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Hydratatie is de basis van een stralende, gezonde huid. Het is vastgesteld dat huidirritatie het begin van veroudering versnelt. Behandelingen met JLO Hydrafacial zijn hydraterend en niet-irriterend.

De JLO Hydrafacial behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt de JLO Hydrafacial-procedure goed. Jouw huidtherapeut kan specifieke behandelingsserums selecteren en de behandeling afstemmen op uw unieke huidaandoeningen en behoeften.

De JLO Hydrafacial is momenteel verkrijgbaar voor de ongelooflijke prijs van slechts €195. Voor meer informatie over de kosten kan je onze prijslijst hier raadplegen. Je kunt ook contact opnemen met ons toegewijde team op 073-7113193.

Een JLO Hydrafacial behandeling kan in 45-60 minuten worden afgerond. Er is geen hersteltijd na de behandeling, dus je kunt make-up aanbrengen en jouw normale activiteiten hervatten.

Na een enkele behandeling melden veel klanten een zichtbare huidverfijning en een egale, stralende teint. De gladmakende effecten en hydratatie kunnen tot zeven dagen of langer aanhouden. Eén behandeling per maand wordt aanbevolen om fijne lijntjes, rimpels, bruine vlekken en een vette en verstopte huid te verbeteren, omdat we niet in snelle oplossingen geloven. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de JLO Hydrafacial-behandelingen voort te zetten om de resultaten van de huidgezondheid te behouden.

Verstevig, verhelder en hydrateer met deze nieuwste JLO Hydrafacial, geïnspireerd op het #1 verkopende THAT JLO GLOW™ SERUM. Neem VANDAAG contact op met onze huidtherapeuten.

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share