Welkom bij Huidgericht

Iedereen krijgt bij Huidgericht een behandeling op maat. Specifiek afgestemd op de behoeftes van de huid en jouw wens. 

  • Werkwijze

Het maken van een afspraak kan makkelijk online via ons online boekingssysteem

Het is ook mogelijk telefonisch een afspraak te maken door te bellen met  telefoonnummer: 073-7113193. Dit nummer is voor beide locaties hetzelfde. Indien wij de telefoon niet aannemen willen wij vragen onze voicemail in te spreken. Wij zullen jou dan terugbellen. 

Je kan ook een mail sturen naar: info@huidgericht.nl.

Voordat we gaan starten met een behandeling, plannen we altijd een intake in. Dit is belangrijk omdat hierin al jouw vragen worden beantwoord en alle behandelopties worden besproken. Wat kan wel en wat kan niet. Wat is er al gebeurd, waar sta je voor open ect. Op deze manier bepalen we samen het meest ideale behandelplan en welke verwachtingen daarbij horen. 

Een huidanalyse is belangrijk bij professionele huidverbetering en is dan ook de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Met behulp van deze observatie kunnen we verder kijken dan enkel met onze ogen waardoor Huidgericht een beter advies geeft en de voortgang perfect in kaart kunnen brengen. Zien is geloven!

De Observe 520X geeft geen inzicht om behandelplannen bij oedeem of ontharen te optimaliseren.

De huidtherapeut zal de behandeling, welke samen is bepaald, gaan uitvoeren mits er geen veranderingen zijn plaatsgevonden ten opzichte van de intake. Relevante wijzigingen dien je door te geven aan de behandeld huidtherapeut, bijvoorbeeld medicatie wisselingen. 
Tijdens de behandelingen zal de huidtherapeut je altijd blijven voorzien van adviezen en tips ter ondersteuning van de behandeling.

De huidtherapeut bewaakt samen met jouw het behandeltraject. Gedurende de behandelingen zal worden bekeken hoe de resultaten zijn en of de behandeling het gewenste effect heeft. Zonodig zal het behandelplan worden bijgesteld.

De behandelingen kunnen contant of met pin betaald worden aan het einde van de afspraak. De huidtherapeut zal de factuur per email verzenden. Deze kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar. Wanneer je recht hebt op een vergoeding, stort de zorgverzekeraar dit bedrag aan je terug.  
Er bestaan enkele uitzonderingen; o.a. medische oedeemtherapie. Deze factuur moet Huidgericht rechtstreeks indienen bij de zorgverzekeraar. Hiervoor is een verwijzing noodzakelijk van jouw (huis)arts.

Je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak per e-mail of ingesproken voicemail bij geen gehoor. Daarna brengen wij €25,00 'no-show' kosten in rekening. 

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.