Intake bij Huidgericht

Iedereen krijgt bij Huidgericht een behandeling op maat. Specifiek afgestemd op de behoeftes van de huid en jouw wens. 

  • Werkwijze

Het maken van een afspraak kan makkelijk online via ons online boekingssysteem

Het is ook mogelijk telefonisch een afspraak te maken door te bellen met telefoonnummer: 073-7113193. Dit nummer is voor beide locaties hetzelfde. Indien wij de telefoon niet aannemen willen wij vragen onze voicemail in te spreken. Wij zullen jou dan terugbellen. 
Je kan ook een mail sturen naar: info@huidgericht.nl.

Voordat we gaan starten met behandelen plannen we bijna altijd een intake. Dit is belangrijk omdat hierin al jouw vragen worden beantwoord en alle behandelopties worden besproken. Wat kan wel en wat kan niet. Wat is er al gebeurd, waar sta je voor open ect. Op deze manier bepalen we samen het meest ideale behandelplan en welke verwachtingen daarbij horen. Kom je voor acne? Dan werken we anders. Meer informatie hierover lees je hier.

Een huidanalyse is onmisbaar en dus belangrijk bij professionele huidverbetering. Het is dan vaak ook de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook de diepere huidlagen en brengt huidkenmerken haarscherp beeld. Met behulp van deze observatie kunnen we verder kijken dan enkel met onze ogen waardoor de huidtherapeut van Huidgericht een beter advies kan geven. Tevens kan in een later stadium de voortgang perfect in beeld gebracht worden. 

De Observ 520X geeft geen inzicht om behandelplannen bij oedeem of ontharen te optimaliseren. 

Een consult kan contant of met de pin betaald worden. 

Klik hier voor de volledige prijslijst voor de intake opties bij Huidgericht.

Je kunt jouw afspraak kosteloos annuleren uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afspraak per e-mail of ingesproken voicemail bij geen gehoor. Daarna brengen wij €25,00 'no-show' kosten in rekening. 

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.