Acties

Huidgericht laot oe straole

Jouw huid ready maken voor carnaval? Dat kan bij Huidgericht. We hebben een super behandeling samengesteld om jouw huid klaar te maken voor de Carnavalsdagen. Zo sta je er super gehydrateerd en stralend bij deze dagen. Ben je na de carnaval gedehydrateerd, grauw en brak? Ook dan is deze behandeling top om in te zetten voor herstel.

De behandeling bestaat uit de volgende elementen:

Reiniging
Als eerste wordt de huid gereinigd met een olie of crème reiniger. Deze producten zijn in staat om talg, vuil, make-up en SPF-filters op een milde manier te verwijderen.

Double cleanse
Nadat de eerste reiniging is ingemasseerd volgt de ‘double cleanse’. Hiervoor wordt een schuimende cleanser gebruikt. Deze double cleanse heeft een exfoliërende werking en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen. Een mooie voorbereiding op de microdermabrasie.

Microdermabrasie
Microdermabrasie heeft effect op de epidermis, dit is de bovenste huidlaag. De microdermabrasie maakt de dode huidcellen en vuiligheid los en voert dit af middels een vacuümproces. Doordat de dode huidcellen worden verwijderd is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Cupping massage met vitamine C
Met een cuppingmassage voor het gelaat wordt de huid in topconditie gebracht. Door de laag onder de opperhuid, de bindweefsellaag met de cups te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Als tussenstof wordt gewerkt met een hoge dosis vitamine C. 

Verzorging wenkbrauwen
Naar wensen worden wenkbrauwen geëpileerd.

Asluitende crème
Deze facial wordt afgesloten met een hydraterende crème.

Na deze behandeling is jouw huid weer zijde zacht, stralend en heb je een mooie glow.  

Extra informatie
Duur: 45 minuten
Prijs: €63
Geldig: t/m 29 februari

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share