FORMAT BEHANDELING

 • Wat is het?
 • De behandeling
 • Indicaties

Wanneer er sprake is van acne ligt het accent van een behandeling bij de huidtherapeut op het manueel reinigen van de huid. Hierbij worden blackheads, whiteheads (mee-eters) en pustels verwijderd met behulp van een dun, klein naaldje. Het doel van de dieptereiniging is om ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Voorafgaand aan de dieptereiniging wordt de huid oppervlakkig gereinigd met een cleanser en toner op basis van huidtype. Nadien zal de huidtherapeut starten met de dieptereiniging waarbij alle talglaesies worden verwijderd. Indien nodig wordt hierbij gebruikt gemaakt van een dunne naald om de huid te openen waardoor de talg naar buiten kan. Hierdoor raakt de huid zo min mogelijk beschadigd. Afhankelijk van de ernst van de acne wordt er een behandeling van 30 minuten of 45 minuten uitgevoerd. Bij een 30 minuten behandeling wordt de behandeling afgesloten met een serum en verzorgende crème. Bij een 45 minuten behandeling wordt de behandeling afgesloten met een masker, serum en verzorgende crème. In sommige gevallen zal de huidtherapeut het masker na de behandeling laten zitten met als doel de huid zoveel mogelijk te laten herstellen na de dieptereiniging. Dit masker kan je thuis na 60 minuten van de huid verwijderen. Vervolgens pas je jouw eigen skincare toe.

Deze behandeling kies je wanneer je last hebt van een onzuivere huid. Er is sprake van black- en whitheads, pustels en papels.

 • Veel gestelde vragen

Tekst voorbereiden

List Content
List Content
List Content
List Content
List Content
List Content
List Content
Hulp nodig?

Laat jouw contactgegevens achter en onze huidtherapeut zal jou helpen bij het kiezen van de juiste behandeling. 

Leave Request

Leave your contacts and we will get back to you asap. We are here to help you.

  Huidproblemen

  Schermafbeelding 2023-09-14 om 15.15.25
  Acne
  Schermafbeelding 2023-09-14 om 15.29.58
  Hirsutisme
  Schermafbeelding 2023-09-14 om 15.24.38
  Couperose
  Schermafbeelding 2023-09-14 om 15.32.32
  Acne littekens