Behandelingen

De beauty-kracht van een champignon!

Wanneer het kouder wordt buiten, verandert ook onze bloedcirculatie. De huid voelt droger en wordt vaak doffer en bleker. Zowel de doorbloeding en vochthuishouding zijn zeer essentieel om die ‘healthy glow’ terug te krijgen en behouden. Hiervoor is het ‘Scientific Mushroom Thermal Exfoliator’ masker van Medik8 ideaal!

Nu al klaar met de kou? Doordat het mineraal zeoliet is toegevoegd aan het Scientific Mushroom masker, voel je letterlijk dat de huid opwarmt. Dat geeft een heerlijk gevoel! Hiermee wordt ook direct de doorbloeding gestimuleerd. Tevens zorgt de verwarming van de huid ervoor dat vuil, olie, talg en verstopte poriën loskomen zodat de huid gezuiverd wordt en de verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen.

De eigenschappen op een rij:

Hydratatie: Net als hyaluronzuur bindt een champignon goed aan water. Maar tegelijkertijd houdt het het ook langer vast en wordt daardoor de vochtbalans in de huid sneller verbeterd. Tevens zijn de hydratatie deeltjes erg klein en kunnen ze gemakkelijker in de diepere huidlagen komen. Dit resulteert in een betere elasticiteit van de huid en ontstekingen worden geremd.

Celgroei: Wetenschappelijk is bewezen dat de champignon een gunstige werking heeft op celgroei, waardoor het erg mooi werkt op wondgenezing. Door de vitamine D uit de champignon geneest de huid sneller en heeft het een positief effect op acne ontstekingen. 

Anti-ageing: De champignon heeft als eigenschap dat het een krachtige anti-oxidant is. Ze hebben eigenschappen om celdeling te versnellen, cellen te repareren en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Ideaal dus voor in de koudere periode van het jaar. 

De Scientific Mushroom Thermal Ecfoliator behandelingen
– De Mushroom Thermal Exfoliator zit verwerkt in onze seizoensbehandeling bij de schoonheidsspecialist voor €67,- (45 min).
Bestaande uit: Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, Scientific Mushroom Thermal Exfoliator, serum, crème. 

– Het Exfoliator masker is ook te combineren met een dieptereiniging behandeling bij de huidtherapeut tegen een meerprijs van €10,-.

 

Ben je nieuwsgierig naar de Mushroom Thermal Exfoliator of wil je deze toevoegen aan je behandeling? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

Share