Huidproducten

BIOJUVE

Bacteriën! Iewll, daar zijn we vies van. We associëren het vaak met vuiligheid, ziekte en infecties. Maar het is belangrijk om te beseffen dat er ook bacteriën bestaan die ons juist laten stralen! Op de opperhuid (bovenste huidlaag) van ons lichaam bevindt zich het microbioom. Ieder mens draagt zijn persoonlijke microbioom en is uniek zoals een vingerafdruk. Dit microbioom omvat allerlei micro-organismen (microben) die we met het blote oog niet kunnen zien. Het zijn er enorm veel, namelijk ongeveer een miljoen per vierkante centimeter. Het bestaat uit bacteriën, virussen en schimmels. Ze spelen een essentiële rol bij het verzorgen van een goede huidbalans en geven ons bescherming doordat ze concurreren met ziekteverwekkers, helpen bij het reguleren van ontstekingen, huidvochtigheidsgraad en de pH-waarde. Hierdoor blijft de huid gezond en gehydrateerd. Kortom, microben op de huid verdienen onze aandacht. En dat gaan we ze geven met BIOJUVE.

Bij Huidgericht geloven we in de kracht van onze eigen huid. Niet voor niets is microneedling al jaren één van de meest geliefde behandelingen van Huidgericht maar inmiddels ook van veel van onze klanten. Bij deze behandeling stimuleer je jouw eigen huid zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. BIOJUVE is een mooie aanvulling op de theorie van microneedling SkinPen. Je gebruikt je eigen kracht en eigenschappen om huidverbetering te realiseren.

BIOJUVE
BIOJUVE is nieuw! Niet alleen bij Huidgericht, maar ook in Nederland. Hierom kan jij de nieuwste technologie betreft skincare gaan ervaren door gebruik te maken van een innovatieve technologie met levende microben. BIOJUVE is de eerste en enige waarbij het is gelukt om een stabiel product te ontwikkelen waarbij gebruik wordt gemaakt van levende microbetechnologie om een optimaal huidmicrobioom te creëren.
Ons microbioom wordt vaak in onbalans (disbiose) gebracht. Dat komt onder andere door alles wat we op onze huid aanbrengen, geneesmiddelen (zowel oraal als topicaal), vervuiling van buitenaf, slechte voeding, genetica, het feit dat we ouder worden en de samenstelling van de micro-organismen. Een verstoring in deze goede en minder goede bacteriën kunnen huidproblemen veroorzaken en zorgen voor een versnelling in ons huidverouderingsproces. Deze verstoring gaat BIOJUVE voor jouw aanpakken.

Skincare of Biome care?
Normaliter wordt met skincare een gevolg van een bepaald probleem aangepakt. Dus bijvoorbeeld verstoppingen (acne), droogheid of huidirritatie (atopie). Hierbij wordt er niet gekeken naar een mogelijke oorzaak zoals een verstoring van het huidmicrobioom. Er bestaan ook skincare die zich wel direct op het microbioom richten. Hierbij wordt er gezorgd dat de omgevingsfactoren voor het microboom zo optimaal mogelijk zijn. Maar wat BIOJUVE uniek maakt, zijn de levende microben die het huidmicrobioom niet alleen optimaliseert, maar ook direct aanvult waardoor de kwaliteit hiervan direct verbeterd.
BIOJUVE is dus geen skincare, maar skinbiome care. Het heeft de focus op jouw bovenste huidlaag, probeert dit te verbeteren zodat negatieve gevolgen door disbalans voorkomen worden en je huid zal verbeteren.

Hoe werkt BIOJUVE?
BIOJUVE is een dagelijkse routine die werkt met de (levende) bacterie genaamd ‘cutibacterium acnes defendens’. Hierbij wordt de Xycrobe technologie gebruikt. Dit is de perfecte ‘goede’ bacterie om mee te werken omdat deze ten eerste bij iedereen in het gezicht voorkomt en ten tweede ook bij iedereen in een grote hoeveelheid aanwezig is. Daarnaast leeft hij zowel op, als in de huid en dus ook in haarfollikels waardoor het oppervlak waarop BIOJUVE invloed heeft direct wordt vergroot. Haarfollikels komen namelijk tot diep in de huid voor, namelijk de dermis (middelste huidlaag) en de subcutis (onderhuids bindweefsel).
De Xycroben zijn verwerkt in de crème die iedere avond door jou wordt aangebracht. Het aanvullen van goede bacteriën is een belangrijke factor. Door het aanbrengen van de goede bacteriën op je huid, zorg je er letterlijk voor dat de goede bacteriën de overhand krijgen. Daarnaast scheiden deze microben gedurende de hele dag producten uit zoals vitamines, aminozuren en anti-oxidanten om de huid te beschermen, te herstellen en te verjongen. Dit komt doordat celvernieuwing wordt gestimuleerd en het tyrosinase (enzym dat pigment aanmaakt) tegenwerkt. Voor het verspreiden van deze producten wordt talg verbruikt. Dit resulteert direct voor een verbeterde talgregulatie.

Wat kan BIOJUVE voor jou betekenen?
Biome-verzorging is goed voor iedereen, ongeacht huidtype en huidteint. Het maakt niet uit of je een droge, vette, gemengde of gevoelige huid. BIOJUVE is ontworpen om de gezondheid van iedere huid te kunnen bevorderen en te ondersteunen. Het brengt de balans terug in het eco-systeem op je huid waardoor je huid zichtbaar stralender en gezonder wordt. 

  • Verstevigt de natuurlijke huid barrière (geïrriteerde huid / rosacea / eczeem)
  • Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering
  • Verhoogt de huidelasticiteit
  • Verbetert de huidtextuur
  • Versnelt de celvernieuwing
  • Geeft een gezonde, stralende teint

Jouw nieuwe, compacte routine
BIOJUVE is heel makkelijk in gebruik en bestaat slechts uit 4 producten die je gebruikt voor jouw dag- en nachtverzorging.

  • Dag: Je start je huidverzorging met de Conditioning Cleanse. Dit is een niet schuimende formule waardoor er geen onderbreking komt in het microbioom. Een andere belangrijke eigenschap is dat er voedingsstoffen aan toe zijn gevoegd zodat het Xycrobe actief wordt en direct talg wil eten. Daarna breng de Biome Support Complex aan. Dit helpt de huid strakker en steviger te worden en licht te hydrateren, terwijl de natuurlijke glans wordt hersteld. Daarna volgt een lichte, vochtinbrengende crème. Deze combinatie ondersteunt de natuurlijke afweer van je huid tegen blootstelling aan omgevingsfactoren zoals make-up en zonnebrandcreme.
  • Nacht: Je start weer met de conditioning cleanse waarna je de levende biomen gaat aanbrengen. De Xycrobes zijn in slaaptoestand en gevriesdroogd ingekapseld verwerkt in het Biome Essentials Serum. Middels een activerende mist gaat het kapsel open en worden de Xycrobes wakker zodat zij op de huid zijn werk kunnen doen en het verschil kunnen gaan maken.

Wil jij deze nieuwste technologie ervaren?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share