Acties

Bereid je oksels voor op de zomer

Wil jij aankomende zomer niet meer iedere dag jouw oksels scheren? Dan is dit hét moment om te starten. En dat kan nu ook nog eens heel voordelig met onze nieuwe actie! Het laseren van je ongewenste haren is ideaal als je voorgoed verlost wilt zijn van haargroei in dit gebied. Je hoeft dan niet meer te scheren, waardoor je minder last zult hebben van irritatiebultjes. 

De actie!
Deze unieke actie voor laserontharen is geldig voor de oksels. Normaliter betaal je voor dit gebied €89,00 per behandeling. Je kan nu 4x laserontharen voor slechts €250,00. Omgerekend betaal je voor deze behandelingen dus maar €62,50 per keer.

Waarom nu nog starten met laserontharen?
Het voorjaar is een periode waarin jouw armen weer zonlicht gaan zien en je misschien even gaat checken of alles er netjes bij staat. Op dit moment besef je weer, hoe chill het zou zijn als je hier niet meer over na hoeft te denken. Herkenbaar? Dan is nu het moment om gebruik te maken van deze actie. In de zomer ga je dan al profijt hebben van het effect van laserontharen. Haartjes zullen langzamer groeien, ze zullen dunner zijn en lichter van kleur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn. Elk mens heeft namelijk een ander huidtype, kleur en hoeveelheid haren. Bovendien verschilt de dikte van de haren. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt rond de 8 om tot definitieve verwijdering van de haren te komen. De behandelingen zijn bijzonder efficiënt door het gebruik van de krachtige LigthSheer Diode laser. 80 tot 90% van de haren blijven definitief weg.

Bij laserontharen wordt gebruik gemaakt van het pigment van de haar. De laser geleidt energie en warmte naar het pigment van de haar waardoor vernietiging wordt gerealiseerd. Als pigment ontbreekt, vindt er geen geleiding van warmte en energie plaats. Deze behandeling is hierom enkel effectief bij donkere haargroei. 

Behandeling om de zes weken
Voor laserontharen van de oksels zijn, zoals hierboven benoemd, meerdere behandelingen nodig. We doen dit met tussenperiodes van 6 weken. Tijdens deze periode mag je de haren niet epileren of waxen. Enkel scheren is toegestaan. We hebben tenslotte het haar nodig om effectief te behandelen. De pauze tussen behandelingen is nodig, omdat niet alle haartjes in dezelfde haargroei fase zitten. Er is namelijk sprake van een groeifase, net als van een overgangsfase en van een uitvalfase. Enkel in de groeifase is laserontharen effectief. Helaas kunnen we aan de buitenkant niet beoordelen in welke haargroeifase de haar zich bevindt waardoor herhaling dus nodig is. Hierom is de juiste interval en dit consequent doorzetten belangrijk. 

Geen intake noodzakelijk
Wil je aankomende zomer de eerste effecten van laserontharen ervaren? Of heb je altijd al getwijfeld of laserontharen iets voor jou is? Dan is dit het ultieme moment om te starten. Boek jouw eerste consult online en ervaar het zelf. Tijdens het eerste consult wordt er extra tijd gereserveerd voor vragen. 

Actievoorwaarden:
– Aan te schaffen in maart en april 2024.
– 6 maanden geldig na aanschaf.

Vragen voor de huidtherapeut?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

    Share