Acties

Huidverbetering: Voordeelpakket

Wil je jouw huid verbeteren, dan adviseren wij dit altijd in kuurverband aan te pakken. Daarnaast is het van essentieel belang om ook thuis de juiste skincare toe te passen. Alleen dan bereiken we namelijk het meeste maximale voor jouw huid.

Het pakket

Bij aanschaf van 3 huidverbeterende behandelingen ontvang jij een gratis Dermaceutic Foamer 15 t.w.v. €50. Deze foamer is onmisbaar wanneer je aan de slag gaat met huidverbetering.
De volgende behandelingen doen mee met deze actie:

– Jessner peeling
– Pumpkin peeling
– Salpulp peeling
– Medische microneedling
– Hydrafacial

Geldig in herfst & winter i.v.m. de zonkracht. ☀️

Melasma: Voordeelpakket

Wil jij jouw melasma verminderen? Dan lukt dat niet met alleen behandelingen. Thuisproducten creëeren een veilige situatie om te kunnen behandelen en zorgen ervoor dat resultaten worden geoptimaliseerd. Alleen dan bereiken we namelijk het meeste maximale voor jouw huid.

Het pakket

Een kuur bestaat uit minimaal 3 behandelingen. We bieden daarom een voordeelpakket aan van 3 behandelingen met 3 onsmisbare thuisproducten. 

Bij afname van het volledige pakket (3 thuisproducten en 3 behandelingen) ontvang je 15% korting op de totaal prijs.

Geldig in herfst & winter i.v.m. de zonkracht. ☀️

Rosacea: Voordeelpakket

Wil jij jouw gevoelige, rode (rosacea) huid aanpakken? Dan lukt dat niet met alleen behandelingen. Thuisproducten creëeren namelijk een veilige situatie om te kunnen behandelen en zorgt ervoor dat resultaten worden geoptimaliseerd. Alleen dan bereiken we het meeste maximale voor jouw huid.

Het pakket

Een kuur bestaat uit minimaal 3 Rebalancing-behandelingen. We bieden daarom een voordeelpakket aan van 3 behandelingen met 1 onmisbaar thuisproduct.

Bij afname van het volledige pakket (1 thuisproduct en 3 behandelingen) ontvang je 15% korting op de totaal prijs.

Geldig t/m november 2023.

Boek jouw afspraak online

Volg ons

Mis geen nieuwtjes en acties. Volg ons voor het laatste nieuws.

We houden onze nieuwtjes niet geheim

Meld je aan voor de nieuwsbrief en bedankt ons later